Blogi

Kaunista kevättä!

Torstai 19.4.2012 klo 13.03 - Elina


Oilin baarissa koin
kesälemmen suloisen,
kukat kalliit hälle toin,
laulun klassisen loin.

Postikortteja join,
kalakukot kumosin.
Näytin hälle aamunkoin,
vielä aittaan toikkaroin...

Rati riti ralla, jo lähti talvihalla! Improvisaatioilla terästetyt harjoitusiltamme ovat olleet täydellistä piristettä arjesta irtautumiseen kaiken keväisen kiireen keskellä. Näytelmä on nyt kahlattu kertaalleen alusta loppuun saakka, ja hommaan on tullut lisäpotkua hauskoista koreografeista ja musiikista. Alamme hiljalleen olemaan sinut oman roolihahmomme kanssa, ja vuorosanatkin jäävät kerta kerran jälkeen paremmin mieleen. Seuraava vaihe taitaakin olla roolivaatteiden ja asusteitten kasaileminen.

Toivottavasti lunta ei tule enää lisää, sillä näytelmä pitäisi kohtapuoliin saada vietyä ulos. Eilen sateli kyllä lähes kaikkea mahdollista, melkein niitä ukkoja ja akkojakin... Joskus olemme päässeet jo näihin aikoihin siirtymään ulkoharjoituksiin, mutta eipä se taida tänä vuonna onnistua ainakaan pariin viikkoon. Jos ei sitten joku halua ottaa lapiota käteen ja lähteä putsaamaan tuota näyttämöä ja sen ympäristöä. Vapaaehtoisia?

Nautitaan näistä ihanista, aurinkoisista ja lämpimistä kevätpäivistä, kerätään energiaa talven jälkeen, muistetaan ottaa rennosti sellaisen mahdollisuuden tullessa - ja odotellaan kesää! Eihän tässä ole ensi-iltaan kuin pari kuukautta aikaa... Huhhuh, sanon minä.

- Elina


Kommentit

24.4.2012 10.12  Unelma - Leena

Nyt tosiaankin alkaa jo tuntua, että saadaan näytelmä kasaan! Hauska, mukavalla tavalla erilainen kuin aikaisemmat näytelmämme. Harjoitukset ovat kaiken opettavaisuuden lisäksi niitanneet meitä vahvemmin yhteen, me-henki on entisestään kasvanut, Koreogragioissa saa kokeilla omia rahkeitaan, pistää taas itseä likoon uudella tavalla. Se on upeaa!!! Ja niin jännittävää, kesä tulee, ei sitä voi perua!!! Jee!

30.11.2017 16.17  suominordic.com

suuri postitse, kiitos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini