KESÄN 2020 ESITYKSET ON PERUTTU - NÄHDÄÄN MAKSETUN RAKKAUDEN MERKEISSÄ KESÄLLÄ 2021!

Saara, Herkon vaimo, on lähtenyt lipevän Lonkun matkaan. Lonkku kuluttaa mielellään rahaa, vaikkei sitä hänellä itsellään ole.

Yksin jäänyt, surullinen ja juomiseenkin sortunut Herkko tilaa naisseuraa Naimakonsultit Oy:n palveluista poikamies Aapon häntä innokkaasti avustaessa.

Herkon leskiäiti, tuttavallisesti muori, innostuu myös etsimään miesseuraa Naimakonsulttien kautta jo vuosia sitten kuolleen Kallensa tilalle.

Herkon ja Saaran tytär, Taru, haaveilee Havaijin rantojen lisäksi islanninponeista. Jos kerran uusi äiti ja vaari, niin miksei sitten hevosiakin, hän ajattelee ja soittaa Naimakonsulttien puhelinvastaajaan.

Kaikki tilaukset pyydetään toimittamaan kylän keskipisteeseen, eli kapakkaan, jota Inkeri pitää yllä.

Lonkun paljastuttua pettäjäksi ja rahanahneeksi huijariksi, raskaasti katuvainen Saara päättää palata takaisin kotiin turvallisen Herkon ja rakkaan tyttärensä Tarun luo.

Mitä tapahtuu, kun Inkerin kapakkaan saapuvat palvelualttiit ja ennen kaikkea rahanahneet Naimakonsultit Oy:n naiset tapaamaan Herkkoa, kyydissään muorille miesystävä, kyytiin liftannut Saara, ja vielä pari islanninponiakin?

Tämän kaiken, ja vähän muutakin, kertoo tragikomedia Maksettu rakkaus.

Liput

Lapset (7-15 v.) 5 € / hlö

Aikuiset 15 € / hlö

Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 12 € / hlö

Perhelippu (2 aik.+lapset) 32 €

Ryhmät (10-20 hlöä) 13 € / hlö

Ryhmät (yli 20 hlöä) 11 € / hlö

Paikkavaraukset ja lisäinfo

p. 040 513 3483 / Ossi Häkkinen

teatteri.halkokumpu@gmail.com


Voit varata myös väliaikatarjoilun ennakkoon.