Blogi

Kesä, oi kesä - sinua odotetaan!

Torstai 2.2.2012 klo 12.52 - Elina


Tuulen suunta on vaihtunut! Vai onko se sittenkin aivan uusi, toistaiseksi tuntematon tuuli? Teatteriyhdistyksemme osti Toikkalan entisen kyläkoulun Pieksämäen kaupungilta, ja kyläläisten yhteisellä päätöksellä ristimme tämän kylämme sydämen Kumputaloksi. Nyt ei siis enää ole pelkoa teatterimme jatkuvuudesta tai kylätoiminnan hiipumisesta, sillä tilat ja talot ovat ja pysyvät käytössämme.

new12.jpgKesäteatterimme harjoitukset etenevät upeasti,
ja meillä on uusi, ihana ohjaaja Maiju Pohjonen. Naapurikylälle vastikään muuttanut nainen on jo nyt antanut rakkaalle harrastuksellemme uutta potkua ja näkemystä. Odotamme mielenkiinnolla, minkä verran hän vielä saa meistä irti... Varmasti paljon. Ensi kesän esityksemme, Taivaallisen rauhan majatalo, on Maijun miehen, Aki Luostarisen, käsialaa. Tekstin sisällöstä sekä harjoitusiltojen hervottomuudesta päätellen kukaan meistä ei tänäkään vuonna lähde esityksestä nauramatta kotiin. Ei myöskään yleisö.

Niinpä niin, mittari näyttää -27 astetta ja lunta on ainakin puoli metriä joka puolella, joten ei se kesä taida heti huomenna ovea koputella. Jatkamme siis harjoituksia sisätiloissa, siellä ei ainakaan kylmyydestä kangistuta...

-Elina


Kommentit

3.2.2012 12.09  Suvi

Hienoa HAHA ja Kumputalo. Näitähän ei olisi ilman aktiivisia kyläläisiä. Kiitos Elina upeasta sivustosta. Kesä tuntui heti olevan paljon lähempänä.
Aurinkoisia terveisiä pakkasen keskeltä.

18.4.2012 19.54  SH

Enää kaksi kuukautta juhannukseen! Sieltä se hiipii.

30.11.2017 16.16  Nordic-fi.info

suuri postitse, kiitos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini