Blogi

Kesä 2023 ja Maksettu rakkaus

Tiistai 31.1.2023 klo 17.47 - Muori


Näytelmän nimestä voisi päätellä Halkokummun kesäteatterilaisten äityneen jo ihan toden teolla hurvittelemaan. No, tottahan se onkin, mutta ei ihan siten kuin ensimmäiseksi mieleen saattaa tulla.

Herkko-parka on jäänyt ilman vaimoa. Kyllähän hänellä tosin vaimo on, mutta se mokoma on lähtenyt läpyttelemään toisen miehen luo. Hunajaa suustaan päästelevä Lonkku on huijannut Saaran mukaansa vannoen ikuista rakkautta, varsinkin Saaran rahoihin, taloon ja tiluksiin.

Junttilan Aapo on kova mies juttelemaan ja filosofeeraamaan. Aapo se löysi lehdestäkin semmoisen puhelinnumeron, jonka kautta voi tilata itselleen naisen, ihan omien mittojen mukaisen. Mustankipeydessään ja uhmassaan, ja varsinkin naisenikävässään, Herkko päättää kokeilla onneaan. Aapo auttaa auliisti sanelemaan naimakonsulttien puhelinvastaajaan täydellistä naisehdokasta.

Innostuupa Herkon jälkikasvukin tilaamaan puhelimitse pari islanninponia. Muorihan sanoi, että sieltä koneelta voi tilata vaikka Tallinnan tammoja ja Taimaan taka-astujia.

Muorikin huomaa tuntevansa itsensä kovin yksinäiseksi oman Kallen siirryttyä haperon maksansa kera tuonpuoleisiin. Naimakonsultit Oy saa siis auttaa muoriakin löytämään sopivanoloisen ukonkopukan.

Naimakonsulttien puhelinvastaajaan lähetetyt moninaiset lihatilaukset on kaikki pyydetty toimittamaan Inkun baariin, siellä kun on postikin. Enemmän tai vähemmän rotupuhtaat naimakonsultitkin saapuvat tilausten mukana business-neuvotteluihin. Sillä kaikkihan riippuu siitä, mitä sovitaan. Bonuksena lihatilauskyydissä köröttelee katuvainen Saara.

Kuka siis pettikään ja ketä, kuka olikaan huijari? Miten paljon rakkaus kestää, miten paljon se antaa anteeksi? Voiko rahalla saada unelmiensa kumppanin, tai jopa kaksi? Onko maksettu rakkaus sittenkin parasta?

ROOLEISSA:

Herkko Hesakka – Mikko Hänninen

Muori – Leena Tawast-Häkkinen

Saara Hesakka – Eija Ylönen

Satu Hesakka – Sandra Tuomainen

Lonkku – Seppo Ylönen

Aapo – Ossi Häkkinen

Inkeri – Sari Sorvali

Kirsi Kalske – Mira Tuomainen

Sari Sievänen – Hili Sorvali

Kalle Kalske – Arvo Huupponen

Puhelinvastaaja – Mira Tuomainen


Kommentit

30.6.2023 14.24  Liisi Forss

Kuinka kauan näytelmä kestää, jos joutuu inva taksia käyttämään, pitää tietää noutoaika kyytiä tilatessa. Kesto olis hyvä ilmoittaa aina jo ohjelmistossa kiitos.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini